27. NEDELJA MED LETOM, 2.10. 2022

Objavil | 3 oktober, 2022

Godovi v  prihodnjem tednu:

Jutri goduje Frančišek Borgia, redovnik, v torek Frančišek Asiški, redovni ustanovitelj, v sredo Marija Favstina Kowalska, redovnica, v četrtek Bruno, redovni ustanovitelj, v petek bo spomin Rožnovenske Matere Božje, v soboto pa goduje Benedikta, mučenka.

Danes teden bo 28. nedelja med letom.

Ob drugi nedelji bo reden ofer za potrebe župnije. Bog povrni!

V mesecu oktobru, povabljeni k molitvi rožnega venca. Kot družine in posamezniki ga molite doma, pridružite pa se nam tudi v cerkvi, pol ure pred svetimi mašami. V tem tednu ga bodo v ponedeljek oblikovali veroukarji in starši 8. in 9. razreda, v četrtek pa veroukarji in starši 7. razreda.

V tem tednu bo prvi petek in sobota, zato ste povabljeni k zakramentu svete spovedi in obhajila. V petek bo obisk bolnikov.

 Prihodnjo nedeljo,  bomo obhajali Dan služenja, ko bomo med sveto mašo obhajali zakrament bolniškega maziljenja. Omogočite starejšim in onemoglim, da se udeležijo bogoslužja v cerkvi. Po maši bo prijateljsko srečanje v dvorani. Vsi, ki boste prejeli zakrament bolniškega maziljenja, opravite sveto spoved, ki je povezana z obhajanjem in prejetjem zakramenta svetega bolniškega maziljenja. Možnost bo tudi prihodnjo nedeljo, od 7.45 naprej. Sveto mašo bo daroval g. Štefan Pavli, duhovni pomočnik v župniji Lj.-Koseze.

Prihodnjo nedeljo se bomo pri sveti maši spomnili tudi živih in pokojnih gasilcev naše župnije.

 Od 2. do 9. oktobra, bo potekal tudi 31. Teden za življenje z geslom, »Ne zavrzi življenja«! Na oglasni deski je plakat, kjer so napisani dogodki, ki se bodo odvijali.

 Svete maše v prihodnjem tednu:

  • v ponedeljek ob 19.00: + Anton Oblak
  • v četrtek ob 19.00:        + iz družine Lovko
  • v soboto ob 19.00:        + Janez Šlajnar, ml.
  • v nedeljo ob 8.30:    – za žive in pokojne farane

                             ob 8.30:    – za žive in pokojne gasilce